Radiator tilbud mm.

Information fra viceværten 

Jeg holder ferie fra den 27/7 til den 07/08

Som altid, kan man finde telefonnumre til vores hushåndværkere i skabene i portene, såfremt der opstår en pludselig skade.

Alternativt kan man kontakte administrationen eller bestyrelsen.

Til de beboere som ønsker at benytte sig af tilbudet fra Østblik VVS og bestyrelsen, angående udskiftning af radiatorer og/eller ventiler, så bliver der nu omdelt en info, pris og tilmeldingsseddel i alle postkasser. Ellers kan du finde den her.

Her kan man se priser på de mest gængse radiatorstørrelser, samt priser på ventiludskiftning. Vi anbefaler man kontakter Østblik VVS såfremt man har spørgsmål. Kontakt også Østblik såfremt ens radiatorstørrelse ikke fremgår af listen.

Man udfylder sedlen med navn,adresse,telefonnummer og mailadresse.

Tager et billede af den udfyldte seddel, og sender til Østblik.

Østblik kontakter herefter hver enkelt beboer.

HUSK SIDSTE TILMELDINGSFRIST ER MANDAG DEN 17.08.

(Som den opmærksomme læser vil se, har der indsneget sig en tastefejl i datoen. Datoen er 14. Juli 2020)

Bestyrelsen opfordrer til, man tager et kig på sine nuværende radiatorer og ventiler, og benytter sig af tilbuddet om udskiftning, såfremt man alligevel har planer om udskiftning på et senere tidspunkt.

Til alle som er tilmeldt altanprojektet:

Da jeg først er retur fra ferie mandag den 10. august, og nedtagning af radiatorer i forbindelse med altanprojektet starter samme dag, har jeg ikke mulighed for at tage imod nøgler til dette, før fra mandag morgen.

Man kan aflevere sin nøgle i min postkasse – gør man det skal nøglen lægges i en kuvert, mærket med adresse.

Nøglerne vil blive gemt til både radiator og altan projekt, de vil blive returneret når fejl og mangel gennemgang i december er vel overstået.

Ønsker alle en god sommer

Per vicevært.