Bestyrelsen

Her kan du se den nuværende form på bestyrelsen i ejerforeningen.

Bestyrelsen varetager ejernes interesser og vælges på den årlige generalforsamling for E/F Tønderhus.
Ønskes nærmere beskrivelse af bestyrelsens funktion, så kan man læse flere detaljer i vedtægterne.

Da det jo er ejernes interesser, som vi varetager, har vi prøvet at gøre kontakten udadtil så synlig, som muligt bl.a. ved at lave denne hjemmeside. Her prøver vi så vidt muligt at lave elektroniske opslag, så både folk der bor i ejendommen, og ejere der ikke bor her, kan følge med i de daglige tiltag.

Kontakt

Alle er velkomne til at skrive til bestyrelsen. Vi bestræber os på at besvare diverse henvendelser fra beboere og andre så hurtigt, som muligt. Dog under forudsætningen, at vi er en frivillig bestyrelse. Dette inkluderer også alle forslag, der kan forbedre vores alle sammens dagligdag i ejendommen. Hvad enten det er funktionelt, økonomisk eller andet.

Her er kan man skrive en Mail til bestyrelsen

Såfremt det er omkring bygningens fællesinstallationer, vil det tit være hurtigere og nemmere at kontakte viceværten eller de respektivt tilknyttede håndværkere. Disse findes under kontakter.

Skal du bare høre om en nabo kan låne dig en kop sukker, eller skal have gode råd fra andre beboere, er du også velkommen til at bruge vores facebook gruppe.

Bestyrelsen

Herunder kan du se alle medlemmer og suppleanter i den nuværende bestyrelse.
Bestyrelsen består på nuværende tidspunkt af personer med ret forskellig baggrund, og giver derfor en bred perspektivering, når forskellige emner tages op på møder.