Vinduer/døre fra Frovin

Da det er besluttet at beboerne skal have vinduer fra Frovin af en bestemt type, blev bestyrelsen forundret over at aftalen med Frovin pludselig ikke eksisterede efter vores kontakt i virksomheden ikke var ansat der længere.

Bestyrelsen i EF Tønderhus har derfor efter en hård kamp fået en ny aftale på plads. Aftalen går meget kort ud på, at man kan købe vinduer/døre gennem en af Frovin anbefalet håndværker TSCO A/S, som giver en god pris på både vinduer/døre plus en håndværksmæssig forsvarlig installation.

Vi vil opfordre de beboere, der ønsker at skifte vinduer inden for nærmeste fremtid om at skrive deres navn og kontaktoplysninger eller lejlighedsnummer nederst i kommentarfeltet. På denne måde kan man holde øje med om nogen har skrevet sig op for nylig, og herefter tage kontakt med de beboere, der står med samme problem.

TSCO’s tilbud beskriver en hel lejlighed som udgangspunkt, og herefter enkeltpriser, men da vi nu har opfordret beboerne til at gå sammen, vil vi også opfordre til at man forhandler med håndværkeren om en bedre pris, hvis flere lejligheder går sammen, da håndværkeren vil være sikret en større opgave, end hvis det blot var en enkelt beboer, der køber vinduer/døre. Tilbuddet kan ses her.

Såfremt man kun er interesseret i at udskifte sin hoveddør, så skal det være en dør, som opfylder dB 35 / BD 30 kravene. Ydermere, skal den have 4 fyldninger, samt være i samme farve, som den eksisterende. Et tilbud fra TSCO kan ses her. Estimeret pris inkl. opsætning ca. 12.500 kr.

Man er ikke tvunget til at bruge denne håndværker, men benyttes en anden, vil priser på vinduer/døre plus installation skulle forhandles af den enkelte beboer, og kan måske ikke opnå samme pris/kvalitet på håndværket.

Det er stadig en god idé at snakke med Per, da han har styr på hvilke vinduestyper, der skal isættes forskellige steder, og generelt har godt styr på proceduren, som ikke har ændret sig meget. Det nye er at vi kan levere en komplet løsning med installation, så beboerne ikke selv skal ud og finde håndværkere for at få udskiftet vinduer/døre.

Ud over per kan man kontakte TSCO eller vores kontakt hos Frovin, ved tvivlsspørgsmål.


 

11 meninger om “Vinduer/døre fra Frovin”

 1. Hej, tak for informationen.

  Vi vil gerne skifte vinduerne i vores lejligheden. Vi bor i 247, 1tv.

  Hvis de er nogle andre intereseret, kontakt mig venligst i mine-mail: rubarchi@gmail.com

  Hilsen

  Ruben

 2. Hej
  Min bror og mig er lige flyttet ind i 243 1. th
  Vores vinduer er fine, men vi overvejer at få sat et ekstra “lag” vinduer på indersiden i stuen. Mest fordi vi synes det støjer lidt rigeligt fra vejen. Hvis dette er relevant for tilbuddet og vi stadig kan nå at komme med, kan jeg kontaktes på mail: rasmusboma@gmail.com

  Mvh. Rasmus Bo Madsen

  1. Som udgangspunkt er det ikke en del af tilbuddet, men jeg er helt sikker på at TSCO gerne laver en god pris på den opgave, specielt hvis den sikrer dem en opgave mere, hvor de alligevel skal ud. Du kan jo evt. tage kontakt til de beboere, der har ytret ønske om dette, da bestyrelsen ikke har resurser til at holde øje med, hvilke beboere, der vil skifte, og hvem der har fået skiftet.

 3. Hej!
  Jeg påtænker at skifte 2 vinduer i kanappen, ud til Borups allé i 243 s. Th engang i foråret april/maj 2018. Ved ikke om der er andre, som kunne tænke udskiftning på samme tidspunkt?
  Janne

 4. Hej 🙂
  Vi påtænker at udskifte vinduer i nærmeste fremtid – er der andre, der planlægger lignende, inden for et par måneder?

  Mvh. Rasmus (233A, 1.th)

 5. Kære naboer
  Vi påtænker at skifte vinduet ud mod gaden inden vi går de kølige måneder i møde. Er der andre der overveje vindueskift inden for de nærmeste måneder?
  Mvh. Maria og Buster (249D 3th)

 6. Kære naboer,

  Vi har købt lejligheden Borups Allé 249A, 1.TV og flytter ind på lørdag d. 19. februar 2022.

  Vi overvejer i nærmeste fremtid, at få skiftet vinduerne i lejligheden. Vi vil i den forbindelse høre om der skulle være andre, der går med samme overvejelser?

  Vi hører desuden meget gerne fra beboere, som allerede har fået skiftet vinduer, da vi er meget interesseret i hvor meget støjreduktion, der opnås ved skift til nye vinduer.

  Bedste hilsner,
  Isabella & Kim
  @: kim.bekker.jakobsen@gmail.com
  T: 2712 3007

  1. Hej Kim,

   Jeg flytter fra d.01.06.22 in på Borups Allé 245 3. TV.

   I forbindelse med dette overvejer jeg stærkt at få udskiftet stuevinduet ud mod Borups Allé.

   Har i fået udskiftet vinduer eller overvejer det stadig?

   Mvh.

   Christian Natorp
   Mail: Christian_natorp@live.dk
   Tlf: 0045 22717388

Lukket for kommentarer.