Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

2. runde altanopmåling

maj 12 @ 9:00 am - 3:00 pm

page1image4043568

OPDATERET VARSLING ALTANPROJEKT Opmåling & registreringer til brug for projekt

I forbindelse med den endelige detailprojektering (bestilling af døre), har vi brug for adgang til alle lejligheder, hvor der skal opsættes altaner på flg. adresser på Borups Allé: Varsling Tønderhus (anden runde) 05052020 (1)NY

(samme dato, men tirsdag)

Vi skal bede om, at der er ryddet ved udgangsdøren, let møblement sættes til side (evt. seng foran fremtidig dørplacering trække min. 0,5 m fra væg/vindue), og løse tæpper lagt til side. Dette letter opmålingsarbejdet meget. Der er afsat max. 10 min. til hver lejlighed.

Det er ikke muligt at aftale mere præcise tidspunkter end anført. Kan man ikke være hjemme, bedes man have afleveret nøgle til viceværten.

Vi skal samtidigt anmode om, at beboerne afholder sig fra at stille spørgsmål og på anden måde opholde vores folk med spørgsmål af individuel karakter. Sådanne spørgsmål bedes indsamlet og fremsendt samlet igennem rådgiver/altanudvalg.

Såfremt der på dagen ikke opnås adgang til de udvalgte lejligheder, vil projektet kunne blive forsinket, ligesom det vil være forbundet med ekstra omkostninger ved en evt. senere opmåling.

Skulle vi selv blive forsinket, skal de beboere, der vælger at holde sig hjemme være informeret om, at er vi ikke nået frem inden kl. 15.00 tager vi opmålingen på et senere tidspunkt (sammen med de resterende lejligheder).

Opmåling til døre mv. til øvrige lejligheder vil blive aftalt direkte mellem foreningen og vores ”dørmand” på et senere tidspunkt.

På forhånd tak for jeres forståelse og samarbejde. Balco/2020.05.05

Detaljer

Dato:
maj 12
Tidspunkt:
9:00 am - 3:00 pm

Sted

Tonderhus
Borups Alle 233-249E
København NV, 2400 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.tonderhus.dk